Fins aquest divendres, 4 de març, es poden fer les inscripcions per a participar en el concurs de disfresses d’aparadors i comerços i en la rua de Carnaval.

En tots dos casos les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament, a la Torre dels Lleons (C/ Crehueta, 33 – 93 722 78 36), de dilluns a divendres als matins. També podeu apuntar-vos al concurs i a la rua al Punt d’Informació Juvenil (Recinte Rogelio Rojo), trucant al 93 772 85 21 els dimarts, dimecres i dijous de 5 a 8 de la tarda.

El concurs de disfresses d’aparadors i comerços encetarà la festa de Carnaval a Masquefa. Tindrà lloc del 10 al 12 de març. Durant tres dies els masquefins i masquefines podran admirar i valorar la creativitat dels comerciants. S’estableixen 2 categories:per als establiments que vulguin decorar l’aparador i per als que guarneixin tot l’establiment

D’altra banda, el Rei Carnestoltes trepitjarà Masquefa el dissabte 12 de març, encapçalant l’espectacular rua de comparses i carrosses, acompanyada de tots aquells vilatans i vilatanes que s’hi sumin.

Per a fomentar la participació s’estableixen dues categories:
. Grups de menys de 20 integrants
. Grups de més de 20 integrants

Hi haurà quatre premis a les millors disfresses col•lectives, dos per categoria. Els primers classificats de cada categoria seran premiats amb 300 euros, i els segons amb 200.

Novetats destacades
La regidoria de Joventut ha introduït algunes novetats per a millorar la festa de Carnaval.
D’una banda, per a facilitar la ubicació de les carrosses i les comparses, la rua sortirà aquest any de l’avinguda de la Línia, i seguirà el mateix recorregut de l’any passat.

D’altra banda, per a fer un jurat més equitatiu, cada una de les comparses participants haurà de designar obligatòriament un representant que formarà part del jurat. En el procés de valoració de les comparses cada representant haurà d’avaluar totes les comparses participants, excepte la comparsa a la qual representa. En cas que alguna comparsa no vulgui designar cap representant al jurat, haurà de renunciar-hi per escrit.

 

PROGRAMA
10, 11, 12 de Març
Concurs de disfresses de comerços i aparadors locals.

Dissabte 12 de Març

17h: Recollida de dorsals de les comparses al Punt d’Informació de sortida de la rua ubicat a l’Avinguda de la Línia.

17.30h: Concentració de comparses i carrosses a l’Avinguda de la Línia (entre l’Institut de Masquefa i Escola “el Turó”).

18h: Sortida de la Rua de Carnaval

(Recorregut: Sortida Av. La Línia, C/ Sant Antoni fins l’Ajuntament, C/ Major, C/St. Pere, C/ Crehueta, C/ Santa Clara fins al Recinte Rogelio Rojo)

19.30h: Entrega de la clau de la Vila al rei Carnestoltes i Pregó de Carnaval a càrrec de la companyia “TEATRERUS” ( Sala Polivalent )

19.45H-22h: Festa de tarda de Carnaval a Sala Polivalent “ La Fàbrica”

(Durant la Festa de tarda s’anunciaran les comparses i els comerços guanyadors i s’entregaran els premis.)

24h: Festa de disfresses a Sala Polivalent “ La Fàbrica”