Masquefa ja ho té tot a punt per a rebre la visita del Rei Carnestoltes. El rei més transgressor ens visitarà de nou aquest dissabte, 25 de febrer, per portar-nos la disbauxa i fer-nos oblidar els maldecaps durant una bona estona.

Carnestoltes, que ha amenaçat de posar la vila potes enlaire, encapçalarà l’espectacular rua de comparses i carrosses que a partir de les 6 de la tarda sortirà de l’avinguda de la Línia per recórrer els carrers de la vila. Fins al moment 13 comparses hi han assegurat ja la seva participació. Com és habitual, a la rua s’hi podran sumar tots aquells vilatans que desitgin lluir les seves disfresses. Carnestoltes fa una crida a la participació i recorda que els últims anys el Carnaval ha estat una de les festes més multitudinàries de les que se celebren a Masquefa.

A més de la diversió, els grups que participin en la rua podran endur-se una altra satisfacció. Així, hi haurà dos premis a la millor disfressa col·lectiva per a les comparses de més de 20 persones, i dos premis per a les comparses de menys de 20 persones. Els premis seran de 150 euros per als primers classificats, i de 100 euros per als segons.

El Carnaval de Masquefa inclourà també una doble festa de disfresses, una a la tarda, i una altra a la nit, totes dues a la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo.

A més, tant dissabte com divendres tindrà lloc el tradicionals concurs de disfresses d’aparadors i comerços.

PROGRAMA
24 i 25 de febrer
Concurs de disfresses de comerços i aparadors locals

Dissabte 25 de febrer
17h: Recollida de dorsals de les comparses al Punt d’Informació (Avinguda de la Línia)
17.30h: Concentració de comparses i carrosses a l’Avinguda de la Línia
18h: Sortida de la Rua de Carnaval. (Recorregut: Sortida Av. La Línia, C/ Sant Antoni fins a l’Ajuntament, C/ Major, C/St. Pere, C/ Crehueta, C/ Sta Clara fins al Recinte Rogelio Rojo)
19.30h: Festa de tarda de Carnaval a Sala Polivalent ‘La Fàbrica’. (S’hi anunciaran les comparses i els comerços guanyadors i es lliuraran els premis.)
24h: Festa de nit de Carnaval a Sala Polivalent ‘La Fàbrica’