Catorze persones van assistir al darrer curs de manipulació d’aliments i seguretat alimentària organitzat per l’Ajuntament. La sessió, que es va fer al CTC, va proporcionar-los els coneixements i les habilitats necessàries per fer un tractament correcte dels aliments. També se’ls van ensenyar tècniques de seguretat alimentària i higiene que impedeixen la contaminació dels aliments i prevenen de possibles alteracions.

El curs va ser valorat molt positivament pels alumnes. La superació d’aquesta formació permet als participants obtenir el certificat de manipulador d’aliments. Es tracta d’un títol cada vegada més requerit per les empreses i de gran utilitat a l’hora de trobar feina en sectors professionals vinculats a la manipulació d’aliments com la restauració o el comerç.

En aquesta mateixa línia l’Ajuntament ja va organitzar la setmana passada un primer curs de manipulació d’aliments adreçat específicament a propietaris i treballadors d’establiments, el qual també va ser un èxit de participació.