Els beneficiaris, inscrits al Servei Local d’Ocupació, ocupen des d’aquesta setmana els seus nous llocs de treball a les oficines de l’empresa a Masquefa i Martorell.

Dotar als veïns de Masquefa d’eines i equipaments per a la recerca activa de feina és un dels eixos de treball prioritaris de l’equip de govern. Fruit d’aquesta voluntat, l’Ajuntament ha arribat aquest mes de novembre a un acord amb l’empresa Correos y Telégrafos, S.A per oferir una oferta de treball a través del Servei Local d’Ocupació de Masquefa (SOM). L’acord es va produir a mitjans de la passada setmana en una reunió mantinguda a Barcelona entre l’alcalde Xavier Boquete; el regidor d’Obres i Serveis, Enrique Gómez; el Subdelegat del Govern; i el Director Territorial de Correos y Telégrafos, S.A,.

Un total de cinc masquefins s’han vist beneficiats d’aquest acord entre les dues institucions i des d’aquesta setmana ja ocupen els seus nous llocs de treball a les oficines de Correos y Telégrafos, S.A a Masquefa i Martorell. El SOM va posar en coneixement de les persones inscrites al Servei d’Ocupació de Masquefa i que complien el perfil laboral sol·licitat l’existència d’aquesta proposta de treball; i, seguidament, es va procedir a l’enviament a l’empresa dels currículums dels interessats. Un cop fet el procés de selecció, Correos y Telégrafos, S.A. ha incorporat aquesta setmana a cinc masquefins en recerca activa de feina; dos, a l’oficina de l’empresa a Masquefa; i tres, a la de Martorell. Els beneficiaris han signat sengles contractes a temps parcial -dos dies a la setmana en horari de tarda- per dur a terme entregues de certificats.

El Servei Local d’Ocupació de Masquefa és un servei adreçat a totes les persones del municipi que busquen una feina -tant si estan aturats com si estan treballant- i a les empreses que volen gestionar ofertes de treball. Al SOM s’hi pot trobar informació i assessorament per tal d’afrontar amb garanties d’èxit la recerca activa de feina.