Continua l’activitat al Casal de Joves de Masquefa. Per a aquest divendres, 22 de juny, el Casal ha organitzat una sessió de circ a la fresca amb la companyia Escarabellos, que oferirà l’espectacle ‘Cabaret de la Troupe Bolansi’. Els malabaristes i els trapezistes de la companyia et faran passar una bona estona amb les seves piruetes impossibles i el seu bon humor. L’espectacle tindrà lloc al pati de la Rojo i començarà a les 22.30h.

D’altra banda, per commemorar el Dia Mundial de la Música (21 de juny) el Casal de Joves ha preparat dues activitats. El divendres 29 de juny, a partir de les 6 de la tarda, es farà una ‘jam session’ en què podràs venir a tocar amb el teu instrument. En una ‘jamm’ tot s’hi val: guitarra, baix, bateria, djembé, trompeta o triangle. Deixa’t emportar per les melodies i improvisa.

L’endemà, dissabte 30, es farà una taula rodona amb el col·lectiu Qomun, que explicarà tot allò que vols saber i mai no t’has atrevit a preguntar sobre les alternatives lliures al SGAE, com per exemple el Creative Commons o el Copyleft. Si ets músic i estàs pensant en enregistrar els teus temes, o si ets pintor o fotògraf i vols que les teves obres siguin reconegudes com a teves, però vols que la gent pugui compartir-les sense haver de pagar cànon, o si simplement creus que la cultura ha d’estar a l’abast de tothom, vine, segur que t’interessa. La taula rodona començarà a les 17:30h.