T’agraden les tapes? Doncs no et pots perdre la segona edició del concurs Fes Tapes. A partir de dilluns que ve, dia 6, i fins al 19 de juliol, podràs llepar-te els dits amb les creatives tapes que prepararan sis bars i restaurants de Masquefa. A més, si completes la ruta i les tastes totes, podràs votar la millor tapa i entrar en el sorteig d’un sopar per a dues persones en l’establiment que, segons les votacions populars, hagi creat la tapa guanyadora.

El funcionament del concurs és molt senzill. A partir de dilluns trobaràs la butlleta de participació en els sis bars i restaurants participants, en els forns de pa i en les dependències municipals. Cada vegada que facis una tapa en un dels establiments participants et segellaran la corresponent casella de la butlleta. Cal que les tastis totes, tot i que, si n’hi ha una que no t’agrada, pots repetir una tapa i utilitzar-la com a comodí.

Només en el cas que tinguis segellades les sis caselles de la butlleta podràs votar i participar en el concurs. Per fer-ho, escriu les teves dades personals en la butlleta, indica-hi quina és per a tu la millor tapa, i diposita la butlleta en alguna de les urnes que trobaràs en els bars i restaurants participants.

El dia 22 de juliol, després del fabulari de la Festa Major, a la plaça de l’Estació, a 2/4 d’1 del migdia, es farà públic el guanyador del sorteig, que gaudirà del sopar per a dues persones. També es donarà a conèixer la tapa guanyadora. L’establiment que l’hagi elaborat serà obsequiat amb un trofeu i amb la publicació a la revista municipal Masquefa Batega.

Els sis bars i restaurants que participen en el Fes Tapes 2015 són:

● Restaurant Can Cristóbal (Avinguda de la Línia, 22-24)
● Cafeteria CTC (Avinguda Catalunya, 58)
● Bar L’Aroma (Avinguda de la Línia, 21, local 2)
● Bar La Bota del Racó (C/ Serralet, 39)
● Frankfurt Cafeteria Xarlot (Avinguda de la Línia, 11)
● Nou Racó de la Queixalada (Carretera de Martorell a Capellades, km 17)

El concurs Fes Tapes l’organitza el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, amb la col·laboració d’aquests sis restauradors, per tal de donar a conèixer la gastronomia local.