Comença el nou curs escolar i comença també una nova temporada al Casal de Joves de Masquefa. Després del parèntesi de l’estiu, el Casal torna a engegar amb energies renovades i amb una nova programació per als mesos de tardor.

Aquest 26 de setembre vinent, a partir de les 5 de la tarda, es farà una jornada de portes obertes al Casal en què s’informarà als joves de la nova programació de tardor.  A més, el dia 3 d’octubre arrancaran les activitats amb un primer taller de galetes, també a partir de les 5, al Casal.

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre podràs gaudir de moltes altres activitats, tallers i propostes lúdiques, culturals i formatives. Així, per exemple, s’està preparant un cicle de cinefòrums, unes jornades amb motiu del Dia Internacional contra la Sida –amb una xerrada sobre malalties de transmissió sexual i un concert solidari-, un taller de panellets o un taller de rebosteria, entre altres. Es tracta de propostes participatives que sorgeixen a proposta dels mateixos joves, els quals coorganitzen les activitats conjuntament amb la regidoria de Joventut.

Un punt de trobada, cultura, oci i formació
A més d’una programació estable d’activitats i tallers, el Casal de Joves ofereix al col·lectiu juvenil una àmplia cartera de serveis, amb el suport d’un equip de professionals. Al Casal de Joves hi trobaràs:

-El ROJO Punt Jove o Punt d’Informació Juvenil: busquem i preparem informació de tot allò que et pugui interessar: estudis, feina, habitatge, viatges, salut, oci … També disposes d’ordinadors on pots fer les teves consultes, buscar informació, fer deures o treballs en grup.

-L’espai polivalent: és l’espai central del Casal i està equipat amb futbolins i el billar. S’hi desenvolupa gran part de l’activitat diària del Casal. També acull periòdicament activitats culturals de petit format.

-L’Aula Taller: és l’espai més creatiu, la sala on fem activitats artístiques, com els tallers de cuina, de ball o de manualitats. També s’hi duen a terme la majoria de xerrades que organitzem sobre temes d’interès per als joves.

-L’Altell: hi trobaràs taules i cadires on poder xerrar tranquil·lament o fer una partida als diferents jocs de taula dels que disposem, butaques per llegir el diari, l’Enderrock o els llibres de la nostra petita biblioteca, i una tele on pots mirar les teves sèries preferides o fer una partida a la Play Station…

-Sales d’estudi: l’Altell també disposa de dues sales aïllades del soroll del Casal, ideals per a estudiar o fer deures i treballs en grup. Si no hi ha ningú a qui destorbis, pots fer servir les sales per tocar la guitarra, ballar…

Recorda que el Casal de Joves està obert de dimarts a dissabte. De dimarts a divendres obre de 3 a 8 de la tarda, i els dissabtes de les 5 a les 8.