El Sant Jordi escalfa motors a la Biblioteca de Masquefa, on ja es pot visitar l’original exposició ‘Al voltant dels llibres, com són?, curiositats i els millors llocs per llegir-los’, que romandrà oberta fins al dia 30 d’abril.

A més per a aquest divendres, 12 d’abril, s’ha programat la presentació del llibre ‘Orsai, biografia d’un felí’, de Jordi de Manuel. Tindrà lloc a 2/4 de 8 de la tarda a la sala d’actes i comptarà amb la participació de l’autor, l’editor i de Marc Guarro.

‘Orsai’ és un recull de narracions situat en un món del futbol ple de clarobscurs i on els seus personatges protagonitzen accions sorprenents que no pertanyen ben bé a l’univers futbolístic. Llegint-lo podrem descobrir nous talents futbolístics sobre camps de terra, podrem fer càlculs matemàtics que potser ens posaran molt nerviosos, descobrirem les causes del fracàs de més d’un crack importat a cop de talonari o comprovarem que el gènere negre o la fantasia tenen cabuda en un espai que semblava reservat per a la crònica esportiva.

La programació especial organitzada per la Biblioteca amb motiu de la Diada de Sant Jordi es tancarà el dimecres 24 d’abril amb la sessió de l’Hora del Conte ‘Sant Jordi i el Drac’. Adreçada a nens entre 2 i 6 anys i als seus familiars, anirà a càrrec de Maria Coll i es farà a les 6 de la tarda.

Altres activitats
D’altra banda, la Biblioteca de Masquefa acull també aquest dies l’exposició infantil ‘Els contes de Hans Christian Andersen’, un recull dels relats d’aquest autor que es pot visitar fins al dia 30 d’abril. L’activitat s’emmarca en el Dia Internacional del Llibre Infantil (2 d’abril).

També aquest mes d’abril, concretament el dimecres 17, es farà a la Biblioteca la xerrada ‘Una aproximació a la macrobiòtica, alimentació ecològica i energètica’. Tindrà lloc a les 7 de la tarda i anirà a càrrec de Manel Arias, titulat en Dietètica i Nutrició, i xef especialitzat en bio-dietètica, macrobiòtica i alimentació energètica.