Fins al 29 de juny es poden fer les inscripcions al Juliol Actiu, el programa d’activitats d’oci i lleure que l’Ajuntament organitza per a les vacances d’estiu dels adolescents i joves entre 12 i 17 anys. Hi poden participar totes les persones empadronades a Masquefa que hagin nascut entre els anys 1995 i 1999.

Les inscripcions s’han de fer a l’Ajuntament (C/ Major, 93) de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia. Cal portar la butlleta de sol·licitud omplerta i signada pel pare, la mare o el tutor, una fotocòpia de la targeta sanitària i una fotocòpia del DNI. Les places són limitades.

El Juliol Actiu no només vol oferir una alternativa d’oci i de lleure als joves i adolescents durant les seves vacances, sinó que també pretén fomentar els valors positius de l’activitat física i el treball en equip. Per això el programa està dissenyat per a treballar en equips mixtes i de diferents edats.

Altres objectius del Juliol Actiu són afavorir la creativitat, el respecte i la convivència des d’un vessant lúdic i educatiu, i donar a conèixer l’entorn històric i natural de Masquefa mitjançant diverses sortides. A més de les excursions, es faran diverses activitats al Recinte Rogelio Rojo, en altres equipaments municipals i en diversos espais públics.

Per a més informació podeu trucar al Casal de Joves (93 772 85 21) o a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (93 772 78 36). També podeu consultar el web del Casal (www.rojopuntjove.com) i el facebook (facebook.com/rojopuntjove) o escriure un email a rojo.jove@hotmail.es.