Al febrer van començar, amb els moviments de terres, els treballs del nou polígon del Clot del Xarel·lo i el gran centre logístic que hi instal·larà ALDI Supermercados.

L’arribada d’ALDI a Masquefa és una excel·lent notícia, ja que el nou centre logístic es traduirà en la creació de nombrosos llocs de treball. A més, el grup alemany de distribució traslladarà a Masquefa la seva Raó Social.

ALDI construeix al polígon del Clot del Xarel·lo, impulsat per un promotor privat, el seu quart centre logístic a l’estat espanyol, que ocuparà una superfície de 90.000 metres quadrats, amb una construcció prevista propera als 42.000.
 
L’Ajuntament ha posat totes les facilitats possibles perquè ALDI s’instal·li a Masquefa. Aquestes facilitats van fer que el grup alemany descartés d’altres possibles emplaçaments. A més, el Consistori i la Generalitat de Catalunya, l’organisme competent per donar llum verd al projecte, han actuat amb rapidesa. L’operació s’ha tirat endavant en un any i mig.
 
La construcció del nou polígon del Clot del Xarel·lo i la instal·lació d’un grup tan potent com ALDI és fruït del treball conjunt de la iniciativa privada i l’Administració per impulsar projectes que generen riquesa en el territori i nous llocs de treball.
 
ALDI és una empresa capdavantera en un sector que està a l’alça com és la distribució. Els veïns de Masquefa tindran prioritat a l’hora d’accedir als nous llocs de treball. En aquest sentit, l’Ajuntament ja ha organitzat cursos d’iniciació a l’alemany perquè part dels empleats qualificats hauran de tenir-ne nocions bàsiques.