El dissabte 30 de novembre, a partir de les 23.30h, i per commemorar el Dia Internacional de la lluita contra la SIDA, que se celebra l’1 de desembre, el Casal de Joves us  proposa una bona manera de fer sentir la nostra veu per tal de lluitar contra una de les malalties més perilloses, i a la vegada més desconeguda, del S.XXI, la Sida. Res millor que la música per donar a conèixer aquesta malaltia, per donar suport als i les portadores del virus i per conèixer alguns consells per la prevenció d’aquesta i altres malalties de transmissió sexual.

‘Música contra la Sida’ és un concert solidari, no només amb la lluita contra aquesta malatia. També, ara que s’apropa el Nadal, amb la gent que més ho necessita. Per això, per tal de poder entrar al concert s’haurà de ‘pagar’ una entrada solidària i, així, col·laborar amb el Grup de Voluntaris de Masquefa, que reparteix aliments a les famílies amb meys recursos. Així doncs, aquesta entrada no es paga amb euros, sinó aportant alguna cosa de menjar, com ara llaunes de tonyina, llegums, pasta, arròs, o menjar enllaunat, o en definitiva tot aquell menjar que tingui una data de caducitat llarga. (No serveixen fruites, verdures, ni menjar que es faci malbé ràpidament). També podeu aportar productes d’higiene personal: sabó, xampú, pasta de dents…

Els grups que ens acompanyaran en aquesta 6a edició del concert ‘Música contra la SIDA’ són:

-Pirat’s Sound Sistema: són el primer sound system de música jamaicana en català. Des de 2003, el millor reggae, dancehall, rap i drum’n’bass des de Sants, amb dos llarga durada al carrer i centenars de concerts arreu del territori català, estatal i europeu. El trio de Sants (dos vocalistes i un DJ) canta a la quotidianitat del carrer i dels barris, a la quotidianitat del jovent del segle XXI: una generació amb un present complicat però amb totes les ganes del món de viure, construir i decidir un futur millor. Pirat’s Sound Sistema s’han passejat amb el seu explosiu directe per festivals internacionals com el Popkomm (Berlin), grans revetlles populars d’arreu (Semana Grande de Bilbo), escenaris nostrats i de volada (Arc de Triomf, 11 de Setembre), aplecs de primera línia al món de les músiques jamaicanes (Rototom Sunsplash, Reggus, Fino Reggae Fest…), clubs i sales de referència (Apolo BCN, Clap Mataró, Stroika Manresa, Salamandra L’Hospitalet)… El trio torna a la càrrega amb noves dosis de reggae, dancehall i rap clar, autogestionat i en català.

-Demonizers: grup novell de rock i hard rock amb influències tant variades com Judas Priest, Metallica, Barón Rojo o Mojinos Escozios. Amb una posada en escena espectacular, i amb molta canya, escalfaran l’ambient del Casal de Joves la nit de dissabte.

D’altra banda, durant la primera quinzena de desembre es portaran a terme altres accions en el marc de les jornades de lluita contra la SIDA i prevenció de les malalties de transmisió sexual. El dimecres 11 de desembre, al Casal de Joves (17.30h), es farà un taller sobre l’ús del preservatiu i la sexualitat segura a càrrec de la llevadora del CAP de Masquefa que s’encarrega de les tardes de Salut Jove del CAP.

A més del 10 al 14 de desembre, el Casal de Joves acollirà l’exposició ‘La Recerca del Plaer’, que posa de manifest les diferents alternavites sexuals, i que el bon sexe no està renyit amb la prevenció de les malalties de transmisió sexual.