Una trentena de nois i noies participen en la programació estiuenca del Casal, que ha alternat diversos tallers lúdico-didàctics.

L’Ajuntament de Masquefa segueix treballant per tal d’oferir als joves del municipi una oferta d’activitats variada i adaptada als gustos de tothom. En aquest sentit, des del Casal de Joves s’ha dut a terme un programa estiuenc d’allò més atractiu.

Una de les activitats centrals de l’estiu ha estat el "Masquefa Music Stars", un cicle de tallers centrats en l’àmbit musical que ha consistit en la gravació per part dels participants d’un videoclip, incloent les fases de composició, enregistrament i edició. També s’han organitzat tallers de cuina i d’altres temàtiques d’interès per al col•lectiu jove, com ara estampació de samarretes, elaboració de còctels sense alcohol, etc. I com no podia ser d’una altra manera, s’ha completat l’oferta lúdica amb una sortida a l’Illa Fantasia.

El programa d’activitats va concloure el passat divendres amb una festa de "fi de curs" en què els assistents van tenir l’oportunitat d’assistir a una projecció, en exclusiva, del videoclip que han gravat els participants al "Masquefa Music Stars". I per acompanyar la celebració, els alumnes del taller de pinxos van preparar un deliciós pica-pica.

Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a tots els nois i noies que han participat en els tallers i les sortides per la seva implicació i entusiasme. En total, han estat una trentena de joves, xifra que certifica la bona salut de què gaudeix el Casal de Joves i l’encert de la programació estiuenca d’enguany.

Pots veure més imatges dels tallers clicant aquí.