Divendres 28 de juliol l’Ajuntament de Masquefa entregarà els obsequis a la persona agraciada i als establiments premiats de l’edició d’enguany.

Amb la Festa Major de Santa Magdalena d’aquest 2017 encara ben viva al record, avui dimecres 26 de juliol l’Ajuntament de Masquefa ha donat a conèixer públicament el nom de la persona guanyadora del sorteig i l’establiment amb la millor tapa del Fes Tapes; un original certamen gastronòmic impulsat pel consistori masquefí per quart any consecutiu i que enguany s’ha celebrat del 12 al 23 de juliol.

En el cas del sorteig, la butlleta agraciada entre totes les que van ser entregades ha estat la de Mª Cinta Agramunt Companys, que rebrà com a obsequi una caixa regal d’escapades per a dues persones. Mentrestant, la millor tapa –escollida a través de votació popular- ha anat a parar enguany a dos establiments masquefins: L’Aroma i Bar Restaurant Can Cristóbal.

Un cop fet l’anunci, Carles Mernissi, regidor de Promoció Econòmica, farà entrega divendres 28 de juliol dels obsequis a la guanyadora del sorteig i als establiments premiats. En aquest sentit, l’Ajuntament de Masquefa felicita els guanyadors, agraeix la participació de totes les persones que han pres part del IV Fes Tapes i posa en valor la implicació i l’alt nivell culinari de tots els restaurants participants, així com de les diferents tapes presentades a concurs.