La Generalitat de Catalunya habilita una plataforma empresarial en línia dirigida a empreses que busquen o volen oferir solucions tecnològiques o sanitàries contra la Covid-19.

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) informa que l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la plataforma empresarial en línia “Marketplace empresarial Covid-19”; un portal per recollir i posar en contacte empreses que ofereixin tecnologia, material sanitari o capacitat de producció per la Covid-19.

“Marketplace empresarial Covid-19” té per objectiu unir empreses i fabricants de diferents punts de la cadena de producció per garantir des del subministrament fins la fabricació de solucions que permetin fer front a l’emergència sanitària. Es vol fomentar així la col·laboració empresarial i posar a disposició del sistema sanitari la solidesa i capacitats industrials de l’ecosistema empresarial català.

Les empreses interessades ja poden oferir les seves capacitats a través del web http://accio.gencat.cat/virtualdesk per informar del que poden posar a oferir a altres empreses. Igualment, també hi poden accedir les que tinguin demandes en aquest àmbit. Mentrestant, en temps real, professionals d’ACCIÓ aniran posant en contacte aquestes empreses.