Les propostes van dirigides a nens i nenes de 0 a 12 anys i les inscripcions es poden fer des d’aquest mes de setembre. Descarrega’t aquí el programa d’activitats.

Les entitats locals i l’Ajuntament de Masquefa organitzen per aquest curs 2018/2019 un ampli ventall d’activitats per als nens i nenes de la vila entre els 0 i els 12 anys. Les inscripcions ja han arrencat aquest mes de setembre.

Les activitats que els nens i nenes realitzen en el seu temps lliure també són molt importants pel seu desenvolupament com a persones, són un element de cohesió social i permeten conciliar la vida laboral i familiar. Per tot plegat, l’objectiu d’aquest proposta, nascuda de la col·laboració entre la les entitats locals i la regidoria d’Educació, és ampliar l’educació dels infants de Masquefa més enllà de l’horari escolar.

Enguany, la Guia d’activitats per a infants de 0 a 12 anys inclou propostes extraescolars en quatre grans àmbits: artístiques i culturals, esportives i dansa, de les AMPA i en família. A més, també inclou informació sobre serveis per a les famílies. En el cas de les activitats artístiques i culturals, s’ofereixen cursos d’anglès i francès, música, xaranga, dibuix i pintura, dibuix manga, esplai els dissabtes i informàtica. I pel que fa a les propostes esportives, enguany s’hi inclouen modalitats tals com bàsquet, futbol, futbol sala, pàdel, hoquei patins, patinatge artístic sobre rodes, taekwondo, tennis taula, zumba i hip hop.

D’altra banda, qui també participa activament de les activitats extraescolars són les AMPA dels diferents centres educatius de Masquefa, que ofereixen diverses propostes al llarg de tot el curs. Finalment, la Guia d’activitats per a infants de 0 a 12 anys incorpora propostes dirigides a les famílies que volen gaudir del temps de lleure familiar de forma conjunta i informa dels serveis adreçats a les famílies.