El dimecres 28 de maig es faran al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa dos nous cursos per a l’obtenció del carnet de conductor de carretons elevadors, una formació que permetrà als assistents ampliar i millorar el seu currículum i, així, incrementar les seves opcions d’accedir al mercat de treball.

Les persones interessades encara tenen temps d’apuntar-s’hi fins al 26 de maig. Les inscripcions es poden formalitzar presencialment al mateix CTC (avinguda Catalunya, 60) o de manera online a ww.ctc.masquefa.net/formació i a www.masquefa.cat. El preu del curs és de 120 euros i està bonificat per als treballadors.

El curs s’adreça a persones a partir de 18 anys. Per tal de facilitar l’assistència s’han organitzat dues sessions diferents: una al matí (de les 8 a les 2) i una altra a la tarda (de les 3 a les 9). La formació la impartirà l’empresa LinxConsulting i constarà d’una part teòrica i una altra de pràctica.

Aquest curs forma part de l’oferta formativa que organitza l’Ajuntament per ajudar els masquefins i masquefines a millorar la seva formació i capacitats professionals per trobar feina o millorar el seu lloc de treball.