L’Ajuntament de Masquefa organitza per segon any consecutiu un Curs d’administratiu/va polivalent per a pimes subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Fons Social Europeu. El curs s’adreça prioritàriament a persones que es troben en situació d’atur o amb majors dificultats per accedir al món laboral.

Inscripcions obertes
Les inscripcions ja es poden fer, fins al 18 de novembre, al Centre Tecnològic Comunitari (Avinguda Catalunya, 60 – 93 772 78 28), de dilluns a divendres, de 10 del matí a 1 del migdia, i de 5 a 8 de la tarda. Hi ha 16 places.

El curs d’administratiu/va polivalent per a pimes amplia les hores lectives respecte al curs anterior i arriba fins a les 370. Els mòduls previstos són:

. Entorn empresarial (20h)
. Aplicacions informàtiques bàsiques, administratives i de gestió (130h)
. Tècniques administratives d’oficina (60h)
. Tècniques administratives de la gestió empresarial dels departaments de comptabilitat, comercial i de recursos humans (140h)
. Inserció laboral, sensibilització mediambiental i en igualtat de gènere (10h)
. Prevenció de riscos (10h)

El Curs d’administratiu/va polivalent per a pimes s’iniciarà el 15 de desembre i clourà el 23 de maig. Les sessions es faran de dilluns a divendres de 9.15h a 13.15h.

Xerrada informativa per als inscrits
D’altra banda, el dilluns 21 de novembre es farà una xerrada informativa sobre el curs per a les persones que s’hi hagin inscrit. Tindrà lloc a les 10 del matí al CTC.