L’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament ha organitzat un nou curs de formació de monitors i monitores en el lleure, el qual combinarà els coneixements teòrics amb la realització de pràctiques en centres de lleure infantil i juvenil.

Les sessions teòriques es faran del 8 al 31 de gener. De dilluns a divendres les classes tindran lloc d’1/4 de 10 del matí a les 12 del migdia al Centre d’Esplai Giravolt; mentre que els dissabtes es faran de 9 del matí a 2 del migdia, i de 2/4 de 4 de la tarda a les 8 del vespre a l’Espai de Joc. El curs, de places limitades, l’impartirà la Fundació Pere Tarrés.

Després de les sessions teòriques, els participants podran concertar la realització de pràctiques en centres de lleure com esplais, ludoteques, escoles o colònies, entre d’altres, i també realitzaran una memòria de les pràctiques.

Les inscripcions al curs, que té un preu de 162 euros, es poden fer fins al dia 4 de gener vinent a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (C/ Crehueta, 33). Cal portar una fotocòpia del DNI i de la llibreta bancària. Per a més informació es pot trucar al 93 772 78 36.