El centre Masquef@ula ha programat un curs d’Excel que permetrà als alumnes obtenir la certificació oficial de Microsoft. Les inscripcions es poden fer fins al dia 10 de juliol a la mateixa Masquef@ula, a l’avinguda Catalunya, 62. Les classes es faran del 13 al 21 de juliol, de dilluns a divendres, de 10 del matí a 1 del migdia. El preu de tot el curs és de 115 euros i inclou l’assistència a les classes, el llibre oficial de la versió del 2007, i el dret a examen.

El centre tecnològic Masquef@ula ofereix des de l’any passat la possibilitat de fer cursos i exàmens per a obtenir la titulació oficial de programes informàtics de Microsoft. Això fa que els masquefins i masquefines ja no hagin de desplaçar-se a centres de Barcelona per poder passar l’examen que dóna dret a aquesta titulació oficial. Fa uns mesos Masquef@ula ja va impartir un primer curs de Microsoft Word.

L’Ajuntament de Masquefa i l’empresa Ceina, associada a Microsoft, tenen un conveni per mitjà del qual Masquef@ula es converteix en Centre Certificador Oficial de Microsoft i, per tant, el faculta per oferir els exàmens oficials dels programes informàtics de Windows i Office, entre aquests el de Word i Excel.

Una garantia per trobar feina
Les titulacions dels paquets informàtics Windows i Office de Microsoft són cada vegada més demandades a l’hora d’accedir al món laboral. A més, el fet que es tracti de titulacions oficials representa una important garantia per a les empreses a l’hora de seleccionar el personal