Fins al dia 11 de juny es poden fer les inscripcions al Curs gratuït d’aparadorisme, interiorisme i embolcalls que organitza l’Ajuntament de Masquefa per a comerciants, ja siguin autònoms o treballadors assalariats.

El curs, de 15 hores de durada, es farà del 14 de juny al de 2 juliol al CTC (avinguda Catalunya, 60). Les sessions, sempre en dilluns, dimecres i dijous, estan programades per als dies 14, 18, 20, 21, 25, 27 i 28 de juny, en l’horari de 14.45h a 16.45h, i el 2 de juliol, en l’horari de 15.45h a 16.45h.

Calen un mínim de 16 participants per a poder impartir el curs, que anirà a càrrec de l’Associació de Treballadors Autònoms de Catalunya. Les inscripcions s’han de fer al CTC o online a la pàgina www.masquefa.cat. Cal aportar el full de matriculació complimentat i signat en bolígraf blau, fotocòpia del DNI o NIE en vigor, i fotòcòpia de l’últim rebut d’autònoms o de la nòmina.

(Descarregueu-vos el full de matriculació)

Redissenyar la botiga i aprendre a fer embolcalls
Els assistents al curs podran conèixer algunes idees per a redissenyar el seu establiment –una manera de donar un nou impuls al negoci- canviant-ne o actualitzant-ne la imatge exterior i interior a baix cost.

També aprendran a fer embolcalls de gran aparença en pocs minuts, donant així un toc de distinció als seus productes i articles. Coneixeran les últimes tendències i colors per a aquesta temporada de primavera-estiu 2012.

Per a més informació podeu trucar al 93 772 78 28