L’Ajuntament ha organitzat un curs intensiu d’alemany bàsic per a aquest estiu. La iniciativa s’adreça a les persones que durant aquest any ja han fet el curs d’alemany i necessiten reforç i també a les persones que van quedar en llista d’espera i no van poder fer el curs.
Les classes es faran del 29 de juny al 30 de juliol, de dilluns a divendres, en l’horari de 10 del matí a la 1 del migdia. Tindran lloc a les instal•lacions del Centre Tecnològic Comunitari. Les classes aniran a càrrec d’un professor nadiu. Les places del curs són limitades (amb un mínim de 15 persones i un màxim de 20).
Les inscripcions s’han de fer a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (C/ Crehueta, 33), entre el 8 i el 26 de juny. Cal portar fotocòpia del DNI i el full de domiciliació bancària.
L’Ajuntament ha organitzat aquest any diversos cursos d’alemany ja que part del personal qualificat que requerirà la multinacional Aldi Supermercados quan s’instal•li al nou polígon del Clot del Xarel•lo haurà de tenir-ne nocions bàsiques. D’aquesta manera el Consistori vol contribuir a que els masquefins i masquefines disposin dels coneixements necessaris per tenir la possibilitat d’optar a aquests llocs de treball quan Aldi faci el procés de selecció del personal.