La preinscripció tindrà lloc del 2 al 9 de maig a l’Institut Guinovarda, de Piera.

Els joves de Masquefa entre 16 i 21 anys que no disposin del graduat en Educació Secundària Obligatòria i vulguin aprendre una professió podran fer el curs vinent, 2024-2025, dos cursos de PFI (Programes de Formació i Inserció) d’un any de duració. 

L’Institut Guinovarda, de Piera, ofereix dues formacions en el marc del PFI-PTT Anoia Sud: el curs d’Auxiliar en Comercialització de productes de logística i el curs d’Auxiliar en Vivers i Jardins. Les preinscripcions seran del 2 al 9 de maig al PTT Anoia Sud, carrer Copèrnic, 12. 

Lobjectiu dels PFI és proporcionar la formació bàsica i professional necessària per a la incorporació al món laboral o per a laccés a un cicle de Formació Professional de Grau Mitjà si se supera la prova daccés. També permeten cursar el GESO a les Escoles d’Adults.

Oferta formativa

Tots dos cursos combinen la formació professional en un perfil específic amb formació general. En el cas del curs dAuxiliar en Comercialització de productes i logística, l’alumnat aprendrà a lliurar i recollir enviaments de productes a domicili, efectuar operacions de cobrament, realitzar tècniques bàsiques de comercialització, preparar comandes i conèixer aspectes sobre la conducció segura en aquests serveis. 

En el cas del curs dAuxiliar en Vivers i Jardins, els joves aprendran a fer tasques en la producció i manteniment de plantes en vivers i centres de jardineria i operacions per a la instal·lació i manteniment de jardins, parcs i zones verdes. També a rebre i condicionar flors i plantes, operant amb la qualitat indicada, observant les normes de prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental.

Per a més informació sobre les preinscripcions podeu adreçar-vos al PTT Anoia Sud (C/ Copèrnic, 12) o trucar al telèfon 93 779 46 51.