Els emprenedors i comerciants encara tenen temps d’apuntar-se als dos nous tallers que ha organitzat l’Ajuntament de Masquefa mitjançant l’Espai Emprèn.

‘L’objectiu del meu negoci’
D’una banda, aquest divendres, 6 de febrer, de 10 a 2/4 de 12 del migdia, tindrà lloc la sessió ‘L’objectiu del meu negoci’. Aquest taller pretén oferir eines que ajudin a clarificar quina és la missió, la visió i els valors d’un projecte empresarial per tal d’explorar l’objectiu real de cada negoci. Anirà a càrrec de Laia Pascual, de Vitis Consulting. Es tracta d’un taller gratuït. Les inscripcions estan obertes fins aquest mateix dijous, 5 de febrer, al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60) o bé de manera online a www.ctc.masquefa.net/formacio.

‘Els punts clau per redissenyar el punt de venda’
D’altra banda, el dilluns 9 de febrer, d’1/4 de 3 de la tarda a 1/4 de 5, es farà el taller ‘Els punts clau per redissenyar el punt de venda’. Es tractarà d’una sessió pràctica en la qual els assistents aprendran què cal canviar dels seus punts de venda per tal de redissenyar-los i fer-los més rendibles. La sessió anirà a càrrec de Maria Esteban, de m2Estudio. En aquest cas, les inscripcions estan obertes fins aquest divendres, 6 de febrer, també al CTC, o online a www.ctc.masquefa.net/formacio. El preu és de 18 euros.

L’Espai Emprèn
L’Ajuntament de Masquefa va posar en marxa, aquest mes de gener passat, l’Espai Emprèn amb l’objectiu de potenciar el suport i l’acompanyament que ja ve oferint a totes aquelles persones que tenen una idea de negoci i volen crear el seu projecte professional i també als emprenedors i les empreses que ja el tenen en funcionament. A l’Espai Emprèn, les persones emprenedores hi poden trobar diversos serveis i recursos de suport, totalment gratuïts:
Suport tècnic: l’Espai Emprèn ofereix informació i assessorament per crear el propi negoci (tràmits per a la capitalització de l’atur, tràmits de constitució de l’empresa, formes jurídiques, fons de finançament…). També dóna suport en la creació del Pla d’Empresa i elabora el certificat de viabilitat que permet sol•licitar préstecs bancaris. A les persones que ja tenen el projecte en marxa, les acompanya en el procés de consolidació per aconseguir els objectius inicials.
Networking empresarial: l’Espai Emprèn és un espai de trobada on les persones que estan generant o han generat el seu projecte professional poden trobar-se periòdicament per compartir coneixements i experiències, crear sinèrgies i establir contactes professionals.
Més formació: l’Espai Emprèn ofereix cursos i tallers per a adquirir coneixements específics i millorar les habilitats com a empresari. Una de les novetats és l’organització de píndoles formatives: sessions de curta durada sobre coneixements molt pràctics i necessaris en el dia a dia de l’activitat professional.
Difusió del projecte empresarial: l’Espai Emprèn també vol contribuir a donar a conèixer els projectes dels emprenedors.