Fins aquest divendres, 15 de febrer, es poden fer les inscripcions a la xerrada ‘Eines i estratègies en gestió col·laborativa (l’empresa dual core’)’, que el consultor d’economia i empresa de la Universitat Oberta de Catalunya, Pere Losantos, impartirà el dilluns 18, de 6 a 8 de la tarda, al CTC.

La sessió s’adreça a persones emprenedores i a titulars i treballadors d’empreses i comerços, i s’emmarca en el cicle d’accions formatives gratuïtes que l’Ajuntament organitza mensualment per ajudar aquest col·lectiu a formar-se i dotar-lo de recursos que els permetin fer front a les dificultats de la crisi.

Les inscripcions es poden fer presencialment al mateix CTC (avinguda Catalunya, 60) o bé online des de la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat) i des de la pàgina del centre tecnològic www.ctc.masquefa.net/formacio.

L’empresa xarxa
Amb un caràcter eminentment pràctic i interactiu, la conferència de Pere Losantos proporcionarà als assistents coneixements sobre les eines i estratègies que existeixen per a crear i treballar amb l’empresa xarxa.

Es tracta d’un nou model organitzatiu basat en la innovació i en la col·laboració oberta per a adaptar-se a les exigències d’un entorn turbulent i de canvis que es produeixen a un ritme trepidant. El conferenciant explicarà quin paper juga la petita empresa en aquest escenari i de quines eines disposa per formar-ne part. Reflexionarà sobre el concepte d’empresa xarxa i redarquia, explicarà mètodes per generar aquesta xarxa i parlarà sobre les eines que ens permeten treballar de manera col·laborativa i sense les quals l’empresa xarxa no existiria.