Fins al dimecres 16 de gener encara es poden fer les inscripcions a la xerrada ‘Clients diferents, estratègies de venda diferents’, adreçada als titulars i treballadors de comerços i empreses i també als emprenedors.

La sessió, que tindrà lloc el dilluns 21 de gener, de 15h a 16.50h al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 62), forma part del cicle d’accions formatives gratuïtes que l’Ajuntament organitza al llarg de tot l’any amb l’objectiu de proporcionar a aquest col·lectiu nous recursos que els ajudin a formar-se i reciclar-se, especialment davant l’actual context de crisi econòmica.

Inscripcions presencials i online
Les inscripcions es poden fer al Centre Tecnològic Comunitari (Avinguda Catalunya, 62) i també online a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat). Per a més informació podeu trucar al 93 772 78 28.

Continguts de la xerrada
En la xerrada els dinamitzadors i ‘coachs’ Antoni Albiol i Marta Vizcaíno, del Grup Foramexpert.com, amb seu al viver d’empreses del CTC, tractaran els continguts següents:

-Quin és el meu estil natural de venda?
-Com reconec els diferents tipus de clients?
-Què necessita cada perfil de client per a generar confiança?
-De quina manera responc a les objeccions?
-Com adapto la meva venda a cada client?

Aquesta serà la segona edició d’aquesta xerrada, que l’Ajuntament ha decidit tornar a programar després de la bona acollida que va tenir la primera que es va fer.