La regidoria de Cultura ha organitzat per al dimecres 13 de maig una sortida al Teatre Romea per anar a veure l’obra ‘Els veïns de dalt’. Les inscripcions es podran fer a l’Ajuntament (C/ Major, 93) del 14 al 28 d’abril, de dilluns a divendres. El preu és de 29 euros i inclou el viatge en autocar, l’entrada a l’espectacle i un entrepà. Les places són limitades. El 13 de maig l’autocar per anar al teatre sortirà de davant de l’Ajuntament a 2/4 de 7 de la tarda.

Sinopsi
‘Els veïns de dalt’ és el primer treball del director de cinema Cesc Gay en el món del teatre com a autor i director. En el seu debut, Gay ha apostat per fer una comèdia sobre les relacions de parella inspirada en uns veïns que va tenir ell i la seva família en el pis de dalt de casa seva.

Segons el mateix autor, “una de les aventures més grans i ambicioses que qualsevol de nosaltres pot arribar a experimentar en aquesta vida és, sens dubte, la de viure en parella. Un repte majúscul, ple d’adversitats, obstacles i lluita constant, les trinxeres són infinites i el consol davant les ferides i rascades sofertes, sovint és escàs o poc saludable. Tot i així, homes i dones seguim intentant-ho de forma inexplicable”. Una comèdia en la qual moltes parelles es veuran reflectides i que farà passar una bona estona als espectadors.

L’obra compta amb un repartiment de luxe, amb els actors Jordi Rico, Nora Navas, Pere Arquillué i Àgata Roca.