Del 2 al 13 de maig s’han de fer les preinscripcions al primer cicle d’Educació Infantil (nens i nenes de 0 a 3 anys).

A l’Escola Bressol Municipal La Baldufa de Masquefa (C/ Rogelio Rojo, 30 – 93 772 50 11) les preinscripcions es faran de dilluns a divendres, de 10 del matí a 1 del migdia, i de les 3 a 2/4 de 5 de la tarda.

A la Llar d’Infants Municipal Francesc Mata i Sanghés de La Beguda Alta (C/ Major, s/n – 93 772 50 24) les inscripcions es faran dilluns, dimarts i dimecres, de 10 del matí a 1 del migdia, i dijous i divendres de les 3 a 2/4 de 5 de la tarda.

El 29 d’abril, jornada de portes obertes
A més, per donar a conèixer als pares i mares les instal•lacions i serveis els dos centres organitzaran el divendres 29 d’abril una jornada de portes obertes. Totes dues escoles bressol es podran visitar de les 5 a les 7 de la tarda.

Com fer les preinscripcions
Els passos a seguir per realitzar la preinscripció són:
1. Presentar la sol•licitud en el termini establert, del 2 al 13 de maig.
2. Presentar una única sol•licitud on constin els centres escollits per ordre de preferència.
3. Entregar la sol•licitud emplenada i la documentació corresponent, al centre triat com a primera opció.
4. Els impresos de preinscripció us els facilitarà el centre i haureu de presentar la següent documentació:
– Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. (Si l’infant està en situació d’acolliment, la resolució del Departament de Benestar Social i Família).
– Original i fotocòpia del DNI o de la targeta de residència on consta el NIE, si es tracta de persones estrangeres, de la persona sol•licitant (pare, mare, tutor/a, guardador/a de fet).
– Original i fotocòpia de la targeta sanitària individual (TSI) de l’infant.
– Documentació acreditativa dels diferents criteris de baremació. Només s’ha de presentar la corresponent al criteri o els criteris al•legats a la sol•licitud.