L’Ajuntament oferirà als veïns de més edat del municipi més d’una desena d’activitats lúdiques, culturals i divulgatives. Consulta el programa d’activitats.

L’Ajuntament de Masquefa, amb la col·laboració de l’Associació de Gent Gran, han dissenyat les activitats que formaran part d’una de les cites més esperades del calendari festiu local: la Setmana de la Gent Gran.

Al llarg de 10 dies, del 30 de setembre al 9 d’octubre, diferents espais municipals s’ompliran d’actes lúdics, culturals i divulgatius dirigits a les persones de més edat de la vila. I tot, amb un objectiu comú: posar en valor el llegat i el rol vital de la gent gran de Masquefa.

La Setmana de la Gent començarà el 30 de setembre amb la xerrada “Envelliment actiu a Europa: temps de gent valenta”. I a partir d’aquí seguiran propostes com el Cafè Trio-Concert (1 d’octubre); una missa, paella popular i ball amb l’Orquestra Mediterrània (2 d’octubre); bingo (3 d’octubre); una caminada saludable (4 d’octubre); una classe oberta de balls tropicals (5 d’octubre); havaneres L’Espingari i rom cremat (6 d’octubre); l’actuació del grup de playback Llum i Color (7 d’octubre); el concurs de trencaclosques (8 d’octubre); i ball popular i coca i cava (9 d’octubre).

A més, cal destacar que el dinar de germanor amb la paella popular i el ball es farà al Pavelló Municipal 1. Els tiquets de la paella es podran adquirir al Casal d’Avis del 19 al 30 de setembre, de dilluns a divendres de 16 a 20 h; i dissabtes i diumenges, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Per motius d’organització el mateix dia del dinar no es vendran tiquets. Tothom que ho vulgui podrà comprar el tiquet amb anticipació i endur-se l’arròs de la paella a casa.

El programa d’activitats es pot consultar aquí.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, fa una crida a la participació, posa en valor la tasca que realitzen totes les persones i/o entitats que col·laboren voluntàriament en aquesta Setmana de la Gent Gran, i  destaca que “cal agrair a tota la nostra gent gran l’exemple de compromís, esforç i estima vers el poble i tots els seus veïns. Dia rere dia esdevenen una figura clau en la que emmirallar-nos per a fer de la nostra una vila millor. La seva experiència, il·lusió i coneixement ens guien en les nostres decisions i esperem que amb aquesta jornada puguem seguir retornant una petita part de tot el que ens han donat”.