Les sol·licituds per presentar-se al concurs es poden formalitzar fins al 22 de juny al Casal de Joves en horari de dilluns a divendres, de 09 h a 14; de dimarts a divendres, de 15 h a 20 h; i els dissabtes, de 17 a 20 h.

Enguany, una de les activitats estrella del Kap de Setmana Jove que organitza anualment el Casal de Joves de Masquefa, tornarà a ser el concurs d’habilitats “Masquefa Got Talent”; una iniciativa que edició rere edició aplega a més participants i que ja s’ha consolidat com una de les propostes de referència de l’estiu jove a la vila.

El certamen està impulsat pel col·lectiu juvenil KSJ i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Masquefa, amb l’objectiu de promoure la participació entre les persones joves, difonent i donant a conèixer les seves habilitats artístiques, així com premiar la seva creativitat.

La primera fase del concurs es portarà a terme entre el 25 i el 28 de juny amb el visionat de les propostes rebudes. I els concursants classificats passaran a actuar el divendres 5 de juliol.

El “Masquefa Got Talent” se celebrarà a les 23 h, a la plaça Josep Maria Vila; després del “Sopar de l’euro”. I per a participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 22 de juny, entregant presencialment al Casal de Joves el full d’inscripció i, en cas que procedeixi, el full d’autorització per a menors d’edat. En aquest sentit, les inscripcions s’hauran de presentar en horari de dilluns a divendres, de 09 h a 14; de dimarts a divendres, de 15 h a 20 h; i els dissabtes, de 17 a 20 h.

Enguany, a més, es repartiran un total de tres premis valorats en 500€: primer premi, 300€; segon premi, 150€; i premi del públic, 150€; tots ells per gastar als comerços de Masquefa. Les bases i requisits del certamen es poden consultar a través del següent enllaç.