L’Ajuntament publica la Guia d’Activitats amb diverses propostes artístiques, culturals, de lleure, esportives i dansa

Els infants de Masquefa gaudiran de valent durant aquest curs, a la vegada que aprendran tot divertint-se. L’Ajuntament ha publicat la Guia d’Activitats per a infants de 0 a 12 anys, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i les associacions masquefines. Laia Albiol, regidora d’Educació, ha explicat: “L’educació va més enllà de l’escola, tots ens eduquem i som educadors al llarg de tota la vida. Masquefa vol ser una vila educadora i compromesa amb l’educació en tots els àmbits”.

La guia recull desenes de propostes per nodrir l’educació en el lleure i la cohesió social, organitzades de la següent manera:

  • Activitats artístiques, culturals i de lleure: activitats fora de l’horari escolar relacionades amb els idiomes, la música, les arts plàstiques, la cultura popular, les tradicions i el lleure. A més de l’Ajuntament les organitzen l’Alzinar, la Colla de Diables, l’Associació Artística Missatgers, la Colla Gegantera, l’Esplai Giravolt o la Xaranga Drac.
  • Activitats esportives i de dansa: activitats fora de l’horari escolar relacionades amb la pràctica de l’esport i el ball. Les organitzen el Club Patí Masquefa, el Futbol Sala Espardenya, el Futbol Club Masquefa, el CEM Masquefa, l’Alzinar, el Club de Patinatge Artístic i el Masquefa Tennis Taula Club.
  • Activitats de les AMPA/AFA: activitats extraescolars a càrrec de les associacions de familiars i de mares i pares d’alumnes. També organitzaran les festes de final de curs.
  • S’organitzaran activitats familiars per les festes majors, el Carnaval, activitats durant diades internacionals com el Dia del Medi Ambient o els Dia dels Drets dels Infants.

A la guia trobareu tota la informació sobre els horaris i les inscripcions. La podeu consultar aquí: Guia-Infants-2021-2022