Quatre setmanes temàtiques de creativitat, música, imatge i aventura per a joves de 12 a 16 anys.

Aquest estiu, el Casal de Joves de l’Ajuntament de Masquefa prepara una nova edició de “Juliol Actiu 2024”, un espai d’experimentació i creació artística, plàstica, artesanal i musical adreçat a joves de 12 a 16 anys, concretament als estudiants de 1r a 4t d’ESO. Es durà a terme de l’1 al 26 de juliol, de 10:00h a 13:00h. Cada setmana tindrà una temàtica específica:

-Setmana 1: Plàstica i artesanal
-Setmana 2: Música i so
-Setmana 3: Imatge i creació artística
-Setmana 4: Sortida i acampada

Aquestes activitats ofereixen una oportunitat perquè els joves explorin i desenvolupin les seves habilitats creatives en un ambient divertit i educatiu.

Inscripcions a partir del 3 de juny

Les inscripcions són limitades i es realitzaran exclusivament per via telemàtica a través del portal de tràmits de l’Ajuntament de Masquefa, des del dilluns 3 de juny fins al divendres 14 de juny. Les persones interessades rebran una resposta a partir del dilluns 17 de juny via correu electrònic. Cal destacar que totes les activitats són gratuïtes, excepte la sortida a Illa Fantasia, que tindrà un cost de 12 euros.

Per a més informació, els interessats poden contactar amb l’organització a través del correu electrònic rojo.jove@masquefa.net o bé per telèfon als números 937728521 i 671060976.