Els alumnes del Bonavista Gym de Masquefa han protagonitzat destacades actuacions en tornejos i campionats de taekwondo en el que portem d’any, en els quals han aconseguit penjar-se medalles, gràcies al seu esforç i constància, i també a l’ajut del professor Israel Fernández Ramos, conegut com Busa.

D’una banda, Diego Ramos, de 20 anys, va proclamar-se campió en combat i va ser 3r en tuls per equips a l’Open Internacional de Barcelona, a més de coronar-se també campió, tant en combat com en tuls, en el Torneig d’Almeria.

Eloy González, de només 9 anys, va quedar 3r en tuls per equips a l’Open Internacional de Barcelona i 3r en tuls individual i combat en el Torneig d’Almeria.

Alejandro González, de 12 anys, va ser 3r en tuls per equips en l’Open Internacional de Barcelona, i 3r en tul individual en el Torneig d’Almeria.

Paula Díaz es va proclamar campiona, tant en combat com en tuls, a l’Open Internacional de Barcelona.

Ainoa Rincón va ser 2a en combat, 3a en tuls i 3a en tuls per equip a l’Open Internacional de Barcelona i 3a en combat al Torneig d’Almeria.

Julian Guzmán va aconseguir la medalla de plata en combat a l’Open Internacional de Barcelona i va ser 3r en combat al Torneig d’Almeria

Héctor Pérez va quedar 3r en tuls per equips al Open Internacional de Barcelona i 2n en combat en el Torneig d’Almeria.

Eric Alonso va ser 3r en tuls per equips a l’Open Internacional de Barcelona.

En aquest mateix campionat, Genís Gratacós va ser 3r en tuls per equips.