La Biblioteca Municipal de Masquefa serà l’escenari, aquest dijous, 13 de novembre, a les 6 de la tarda, de la presentació del llibre de poemes ‘Fragments d’una pedra’, del sadurninenc Santi Borrell. Es tracta del segon llibre del poeta penedesenc després d’haver publicat ‘Els dies a les mans’ (2010).

El mateix autor defineix ‘Fragments d’una pedra’ com un llibre sobre temàtiques molt diverses, coses aparentment simples, reflexions sobre la pròpia vida, pensaments sobre la felicitat, l’alegria, les il·lusions, l’amor o la pròpia vida quotidiana.

A més d’escriure poesia, Santi Borrell també és un dinamitzador cultural. Ha organitzat diversos festivals de poesia, com el Festival de Poesia a les Caves, a Sant Sadurní d’Anoia, o la Kinzena Poetika, a Vilafranca del Penedès. També ha col·laborat amb diversos artistes, escrivint poemes, muntatges poètics, iniciatives per Internet, i promovent obres col·lectives, com per exemple el recull ‘Poesia a la frontera’, una antologia de poetes en llengua catalana, aragonesa i castellana.

La presentació de dijous, que comptarà amb la presència de l’autor, és gratuïta i està obert a tothom.