El Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60) acollirà dimarts que ve, dia 8 de setembre, una xerrada informativa sobre la nova oferta formativa per a adults que l’Ajuntament i les entitats han organitzat per a aquest darrer quadrimestre de l’any, de setembre a desembre. La sessió tindrà lloc a les 10 del matí.

Totes les persones interessades a participar-hi tenen fins al dilluns 7 per fer la inscripció. Es pot fer presencialment al mateix CTC o bé de manera online a www.ctc.masquefa.net/formacio.

A més, tota l’oferta formativa per a adults s’ha recollit en una guia que ja es pot trobar a les dependències municipals i als forns de pa. També us la podeu descarregar, en format PDF, a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat) i del CTC (www.ctc.masquefa.net).

(Descarrega’t la guia)

Per a aquest darrer quadrimestre del 2015 s’ha organitzat cursos en els àmbits de la formació per a l’ocupació, la creació i consolidació d’empreses i comerços, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, els coneixements de base i els accessos al sistema educatiu, i les llengües, a més de diversos cursos relacionats amb l’expressió artística i els esports, així com exposicions, xerrades i sortides.

La nova programació potencia els coneixements i les competències que cada vegada són més sol·licitats per les empreses -amb l’objectiu d’ajudar els masquefins a millorar el seu currículum i incrementar les opcions de trobar feina-, així com també la formació relacionada amb la creació i la consolidació de projectes professionals.

La formació que s’impartirà fins a final d’any presenta diverses novetats. Així, per exemple, els cursos de formació per a l’ocupació tenen un nou enfoc orientat a treballar les competències.

També s’han organitzat cursos i tallers TIC especialitzats, per exemple d’Adobe Photoshop Inicial, de Xarxes Socials, de certificació oficial en Contaplus i d’edició digital de fotos i vídeos amb el mòbil, entre altres, a més d’un curs d’ofimàtica adreçat específicament a joves per poder fer l’examen per al certificat oficial de Microsoft Office.