Un any més l’Ajuntament de Masquefa torna a posar en marxa aquest curs el Espais Familiars, un servei que ofereix assessorament i suport als pares i mares en la criança i l’educació dels seus fills i filles de 0 a 3 anys. Tots aquells que vulguin conèixer de primera mà el projecte dels Espais Familiars, el seu funcionament i resoldre dubtes podran fer-ho dimarts que ve, 22 de setembre, en la jornada de portes obertes que tindrà lloc a l’Escola Bressol Municipal La Baldufa (C/ Rogelio Rojo, 30), l’espai on es duran a terme les sessions. Les portes obertes es faran de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia.

Què són els Espais Familiars?
Els Espais Familiars són un servei alternatiu a l’escola bressol per a aquelles famílies que no utilitzen aquest recurs, però que volen que els seus fills i filles tinguin contacte amb altres infants d’edats semblants per relacionar-se i compartir el joc. Al mateix temps, són un espai de trobada on es pot compartir amb altres pares i mares experiències, dubtes i neguits sobre la criança i l’educació dels fills i filles i també sobre el paper de ser pares. 

Aquests espais oberts de joc i relació estaran dinamitzats per una educadora especialista en primer cicle d’educació infantil. Els temes de conversa de les sessions sorgiran de les propostes dels mateixos pares i mares assistents: l’alletament, l’alimentació, la son, els límits, les rebequeries, el control d’esfínters, els hàbits, l’inici de l’escola …

Els Espais Familiars consten de:

● L’Espai Nadons: per a famílies amb infants entre 4 i 18 mesos. Les sessions es faran els dimecres, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia.

● L’Espai Menuts: per a famílies amb infants entre 18 i 36 mesos. Les sessions tindran lloc els dimarts, també de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia.

Inscripcions del 23 al 30 de setembre
Les inscripcions als Espais Familiars es podran fer del 23 al 30 de setembre a la mateixa Escola Bressol Municipal La Baldufa, de dilluns a divendres, de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. El preu és de 10 euros al mes.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 772 50 11 o adreçar-vos a La Baldufa.