Aquest dissabte, 29 de novembre, els masquefins tenim una nova ocasió per demostrar la nostra solidaritat. El Casal de Joves de Masquefa tornarà a ser l’escenari, a partir de les 23.30h, del concert ‘Música contra la Sida’, un festival que vol commemorar el Dia Internacional de la Lluita contra la Sida, que se celebra l’1 de desembre.

Amb aquesta iniciativa, els impulsors volen lluitar contra una de les malalties més perilloses i al mateix temps desconegudes del S. XXI. Res millor, doncs, que la música per donar a conèixer la malaltia, difondre alguns consells per a la seva prevenció, i solidaritzar-nos amb els portadors i portadores del virus.

A la vegada, el concert també vol ajudar les persones i famílies que més ho necessiten. Però això, els assistents no hauran de pagar una entrada amb diners, però sí que hauran d’abonar una entrada simbòlica, aportant aliments, com ara llaunes de tonyina, llegums, pasta, arròs, o menjar enllaunat; en definitiva, menjar que tingui una data de caducitat llarga. (No serveixen fruites, verdures, ni menjar que es faci malbé ràpidament). També podeu portar productes d’higiene personal, com ara sabó, xampú, pasta de dents… Tots els aliments que es recaptin es faran arribar a l’Associació de Voluntaris de Masquefa, perquè els reparteix entre les famílies amb menys recursos que els són derivades pels Serveis Socials de l’Ajuntament.

Els grups que ens acompanyaran en aquesta 7a edició del concert ‘Música contra la SIDA’ són Apalankaos, Timón i rumba, i DJ White Ray. El primer és un grup de punk rock de la vella escola, de guitarres esmolades i esperit old school amb referents musicals com La Polla Records, Eskorbuto o NOFX entre d’altres. Després d’aconseguir la tercera posició al concurs de bandes O’Kalia 2014, els Apalankaos aterren a Masquefa amb ganes de donar canya.

Per la seva banda, Timón i rumba fusionen estils com la rumba, el reggae, l’ska o el punk i ofereixen un directe contundent on el públic gaudeix de la posada en escena i de temes molt potents sense deixar mai de banda la delicadesa i la qualitat musical que defensen. A punt de gravar el seu primer disc, arriben a Masquefa amb el repte de fer-nos ballar sense parar.

Finalment, White Ray és Dj i productor de música electrònica. Es tracta d’un gran entès en tots els gèneres, però està especialitzat en EDM i House, així com amb les seves variants, com ara el Tech House i el Deep House.

A més del concert, durant la primera quinzena de desembre es portaran a terme altres accions, en el marc de les jornades de lluita contra la SIDA i prevenció de les malalties de transmissió sexual.

Per a més informació, podeu contactar amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament, al telèfon 93 772 85 21 o bé escrivint un mail a perezgdvd@diba.cat.