El Futbol Sala Espardenya de Masquefa ha començat amb molt bon peu el play-off per al títol de lliga. L’equip masquefí va guanyar per 4 gols a 6 el Guardiola de Berguedà en el partit d’anada de la primera eliminatòria. Així, els homes que entrena Álvaro Pérez van aconseguir un important avantatge per al partit de tornada, que es disputarà aquest dissabte, a partir de 3/4 de 9 del vespre, al pavelló de Masquefa.

Crida a l’afecció

Si supera aquesta eliminatòria, el Futbol Sala Espardenya farà un important pas endavant i es plantarà als quarts de final del play off per al títol de lliga. L’entitat fa una crida als masquefins i masquefines per tal que, aquest dissabte, omplin de gom a gom el pavelló i ajudin l’equip a superar l’eliminatòria. L’obtenció del títol de lliga permetria al Futbol Sala Espardenya disputar una competició europea per primera vegada en la seva història.

En el partit d’anada, els masquefins van haver de lluitar de valent per doblegar el Guardiola de Berguedà, un rival que, sobretot en els darrers minuts, va emprar-se amb excessiva duresa. A més, la lesió de Rafa García va posar les coses una mica més complicades al Futbol Sala Espardenya, que va arribar a anar 4 a 2 per darrere en el marcador. Els masquefins, però, van refer-se i van superar totes les adversitats, marcant quatre gols en una esplèndida segona part.