Després de les activitats del cap de setmana passat, Can Quiseró acomiada aquest dissabte, 16 de juliol, la Festa Major amb una agenda adreçada a tots els públics.

Els organitzadors, l’associació de propietaris, ha preparat, per a 2/4 de 7 de la tarda, un espectacle de pallassos amb les Peta Clowns, que repartiran globus i maquillaran els infants. A 2/4 de 8 es farà un festival de sevillanes amb l’actuació de l’Escola de Masquefa. I a 2/4 de 10 de la nit Can Quiseró posarà el punt final a la Festa Major amb el tradicional sopar de germanor, l’activitat que any rere any anima més gent a sortir al carrer, i un ball amb l’Orquestra Platinum que allargarà la gresca fins a la matinada.

La urbanització masquefina va donar el tret de sortida a la seva festa grossa el cap de setmana passat. Dissabte es va fer una exposició de les manualitats fetes durant tot l’any per les alumnes que assisteixen a les classes organitzades per l’associació de propietaris, es van disputar les dues semifinals del Trofeu de Futbol Sala i es va gaudir d’una sessió de cinema a la fresca, en què una cinquantena de persones va riure amb la comèdia ‘Novia por contrato’.

Diumenge nombrosos infants van gaudir d’inflables i un circuit de karts. A més, es va disputar una nova edició de la cursa popular, que va fer calçar les esportives a una trentena de persones de totes les edats. També es va disputar la final del Trofeu de Futbol Sala, en què es va proclamar campió l’equip ‘España’, integrat per veïns de Can Quiseró. L’altre equip de la urbanització va quedar segon, mentre que el Sant Maure va ser tercer i El Maset quart. El campionat va cloure amb el lliurament dels trofeus i un partit de veterans.