Masquefa estrenarà aquest diumenge, 22 de febrer, la festa de Carnaval amb un ball popular de disfresses. La sessió anirà a càrrec de Charly Music i es farà a les 6 de la tarda a la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo.
 
Carnestoltes arribarà a Masquefa el 28
D’altra banda, el Rei Carnestoltes tornarà a portar la disbauxa a Masquefa el dissabte 28 de febrer. La festa de Carnaval l’organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Serveis de Masquefa. Aquest any la celebració arriba amb una novetat important: a més del concurs de disfresses d’aparadors es farà també per primera vegada un concurs de guarniment de tot l’establiment.
 
Un dels actes més destacats serà la tradicional Rua pel carrers del municipi i el concurs de disfresses col·lectives. Hi haurà dues categories (comparses de menys de 10 integrants i comparses de més de 10 participants). En cada categoria s’estableixen dos premis (300 euros per als primers classificats, i 200 euros per als segons).
 
Les entitats i grups que entrin a concurs s’hauran d’inscriure prèviament. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer personalment o per telèfon (93 772 85 21) al Punt d’Informació Juvenil els dimarts, dimecres i dijous, de 5 de la tarda a 8 del vespre. El termini és del 3 al 20 de febrer. La festa de Carnaval inclourà també el tradicional i àcid pregó del Rei Carnestoltes, així com dues festes de disfresses, una a la tarda i una altra a la nit.
 
Programa d’actes
 26, 27 i 28 de febrer
Concurs de disfresses de comerços i aparadors
 
Dissabte 28 de febrer
16.30h-17h: lliurament de dorsals per a la Rua a les carrosses i comparses al Recinte Rogelio Rojo
 
17h: concentració de comparses i carrosses al Recinte Rogelio Rojo
 
18h: sortida de la Rua
(Recorregut:Sortida Recinte Rogelio Rojo, C/Santa Clara, Av. Catalunya fins cantonada Rogelio Rojo, baixada fins Av. La Línia, C/ Sant Antoni fins l’Ajuntament, C/ Major, C/St. Pere, C/ Crehueta, C/ Santa Clara fins al Recinte Rogelio Rojo)
 
19.45h: lliurament de la clau de la ciutat al rei Carnestoltes
(Pregó de Carnaval a càrrec del grup de teatre de Masquefa “Teatrerus”)
 
20h-22h: festa de tarda de Carnaval a laSala Polivalent “ La Fàbrica”
(Durant la Festa de tarda s’anunciaran les comparses i els comerços guanyadors i s’entregaran els premis)
 
24h: gran Festa de Disfresses al Recinte Rogelio Rojo