L’Alzinar i l’associació Amics dels Arbres-Arbres Amics han organitzat per a aquest diumenge, 12 d’abril, la celebració de l’hanami a Masquefa, una de les festes més tradicionals del calendari japonès que se celebra coincidint amb l’arribada de la primavera i l’època de l’any en què floreixen els cirerers. Els participants a la jornada de diumenge podran gaudir de l’espectacle visual d’observar els cirerers florits al mateix temps que escolten un recital de poesia sota aquests arbres.

Tots els qui vulguin participar-hi estan convocats diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la Plaça de l’Estany, des d’on aniran passejant fins a l’hort dels cirerers. Un cop allà, i sota els cirerers florits, començarà el recital a càrrec dels poetes Marisa Olivera, Mercedes Delclós, Alexandra Farbiaz, M. Josepa Ribera, Franc Guinart, Jordi Muntaner, Esperança Castell i Trinidad Casas.

Els organitzadors recorden que cal portar-se l’esmorzar i, si es vol, coques i dolços per compartir. Per poder seure cal dur un coixí, una estora o una cadireta.