Aquest diumenge, 25 de maig, tindrà lloc la novena edició de la Cursa Popular de Can Parellada, organitzada per l’Associació de Propietaris d’aquesta urbanització, amb el patrocini de l’Ajuntament de Masquefa, Caixa Penedès i Construcciones Moraben.

 

Per a totes les edats

La novena Cursa Popular de Can Parellada preveu diversos recorreguts en funció de l’edat dels participants. Així, a 3/4 d’11 del matí s’iniciarà una cursa, de 100 metres, per als infants de 4 i 5 anys, i de 500 metres per als nens i nenes de 6 a 8 anys.

A les 11 tindrà lloc una cursa infantil, amb un recorregut de 1.200 metres, per als infants de 9 a 13 anys.

Finalment, a 1/4 de 12 començarà la cursa d’adults (a partir dels 14 anys). Els participants recorreran un trajecte de 4,3 quilòmetres pels carrers de Can Parellada.

 

Premis

Hi haurà premis especials de 100 euros per als campions masculí i femení de la cursa d’adults, i premis de 50 euros per als campions masculí i femení de categoria infantil.

A més, es regalaran samarretes a tots els participants i trofeus per als tres primers classificats, masculins i femenins, en les categories d’adults i d’infantils. Tots els participants de 4 a 8 anys rebran un obsequi addicional. També hi haurà trofeus per als tres primers classificats d’aquestes edats.

Inscripcions

Les inscripcions, que són gratuïtes, es podran fer mitja hora abans de l’inici a la sortida de la cursa (situada a l’entrada de la urbanització, a l’avinguda de Can Parellada). Els interessats també s’hi poden inscriure, fins al dissabte 24 de maig, al casal de l’associació, de 6 a 8 de la tarda, o bé trucant al 629 33 77 03.