Com cada any per aquestes dates, l’Alzinar ha organitzat per a la matinada d’aquest diumenge, 11 de maig, la Caminada Popular Montserrat a Peu, una de les activitats més esperades pels masquefins. Montserrat a Peu no és només una caminada popular. És un punt de trobada d’amics i famílies, una estona per reflexionar en el silenci de la nit, i un moment per gaudir de la natura del nostre entorn. Però sobretot és un esdeveniment per passar-s’ho molt bé i en bona companyia.

Tothom qui hi vulgui participar està convocat, a 2/4 de 5 de la matinada, a la Plaça de l’Estació, on se’ls lliuraran els dorsals. A les 5 començarà la ruta. Els qui no vulguin matinar, i vulguin fer un tram més curt a peu, tenen l’opció de marxar, a les 8 del matí, en autocar, des de l’Ajuntament, cap a Collbató.  La tornada en autocar a Masquefa es farà a 2/4 de 2, des del pàrquing d’autocars de Montserrat.

Les inscripcions –que tenen un preu de 8 euros per als socis i de 12 per als no associats- es poden fer fins aquest dijous, dia 8 de maig, de dues maneres:

-Presencialment a les oficines de l’Alzinar. De dilluns a divendres de 10h a 13h, dilluns de 18h a 20h, i dimecres de 17h a 19h.
-Via internet. Cal fer el pagament al compte del Banc de Sabadell 0081 1645 01 0001000705 i enviar el comprovant de pagament, conjuntament amb la inscripció, al correu electrònic alzinar@ateneus.cat. Els menors han d’acompanyar-la també de l’autorització del pare, mare o tutor legal.

Per a més informació es pot enviar un correu al mateix mail, fer una consulta presencial a les oficines de l’Alzinar, o trucar al 93 772 68 61.