L’Ajuntament i les entitats de Masquefa han organitzat per a aquest diumenge,16 de desembre, diverses activitats per a recollir fons per a la Marató de TV3, que aquest any es dedicarà a les malalties cardiovasculars.

A excepció de l’espectacle infantil i la xocolatada organitzats per l’Alzinar, que seran gratuïtes per a tothom, per accedir a la resta d’activitats els majors de 15 anys hauran d’adquirir unes polseres de 3 euros com a donatiu. Aquests diners es destinaran a la Marató. També es podran fer donatius per mitjà de les guardioles que es posaran en les botigues de Masquefa.

Els actes començaran a les 11 del matí amb una sardinada al camp de tir, organitzada per la Societat de Caçadors l’Esquirol. A la mateixa hora es farà al poliesportiu una exhibició del Club Twirling Can Parellada. A continuació, a les 12, hi haurà un partit del Club Patí Masquefa, mentre que a la 1 del migdia la Colla de Ball de Bastons farà una actuació. A més, entre les 12 i la 1 del migdia es podrà veure, al camp de tir, una original sessió de tir amb armes històriques a càrrec del Club de Tir.

Ja a la tarda, a partir de les 4 i fins a les 6, el recinte Rogelio Rojo acollirà l’activitat Jocs pel Cor, organitzada pel Centre d’Esplai Giravolt. Simultàniament tindran lloc, al poliesportiu, una exhibició de tennis taula, i, al camp de futbol, un partit de futbol entre infants de 4 i 5 anys. En l’organització d’aquestes dues activitats hi col·laboren el Masquefa Tennis Taula Club , el F.C. Masquefa i l’E.F.B. de Masquefa.

D’altres activitats previstes són una exhibició de l’entitat Dansa Jazz (al poliesportiu), un partit de futbol amateur organitzat pel F.C. Masquefa i l’E.F.B. de Masquefa, i un espectacle infantil i una xocolatada a la Sala l’Aglà, de l’Alzinar, organitzada per l’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural. Les tres activitats començaran a les 6 de la tarda.

La jornada solidària inclourà també una exhibició de ball de patinatge del Club Patí Masquefa, al poliesportiu, a 2/4 de 7 de la tarda.

D’altra banda, durant tot el diumenge es podrà visitar, al pavelló, l’exposició “L’entorn de Masquefa”, del COMAM, i es disputaran partits oberts de tennis taula a la Zona Lliure. Així mateix, la Colla de Geganters i Grallers vendrà plaques i ampolles de cava a la Plaça de l’Estació per a recollir fons per a la Marató, mentre que el Grup de Lectura vendrà llibres de segona mà a la Plaça de l’Estació i a la Biblioteca. També el Club de Tennis Taula vendrà números per al sorteig d’una panera i el F.C. Masquefa i l’E.F.B. de Masquefa sortejaran un equipatge esportiu i una pilota de futbol.

Finalment,a 2/4 de 8 de la tarda, a l’Alzinar, es farà el sorteig d’una estada d’una setmana a Costa Rica. Per cada 3 euros de donatiu es donarà una butlleta per a poder participar en aquest sorteig.

L’Ajuntament de Masquefa vol fer públic el seu agraïment a les entitats i les persones que, a títol particular, participen voluntàriament en l’organització dels actes de la Marató.