Un total de 24 comerços (set més que en la primera edició) participaran aquest diumenge, 25 d’octubre, en Les Botigues al Carrer.

 Tal i com es va fer al març, els comerciants canviaran durant tot un dia la seva activitat habitual i instal•laran les seves parades a l’avinguda de La Línia, entre els carrers Santa Clara i Rogelio Rojo. A la vegada, els visitants podran gaudir d’un dia molt especial en què podran combinar les passejades i les compres.

 

Matí i tarda
Una de les novetats més destacades d’aquesta segona edició de Les Botigues al Carrer és l’ampliació de l’horari. Així, les parades obriran no només al matí sinó també a la tarda i de manera ininterrompuda (de les 11 a les 6).

A més també es farà, a les 11 del matí, una inauguració oficial. Una altra novetat és que hi haurà una zona d’inflables per als més petits.
Tots els sectors
A Les Botigues al Carrer hi instal•laran parades comerciants d’una gran varietat de sectors. Així hi seran presents:

. Alumec
. Bazar Omega
. Centre Estètica Esencia
. Centre de Jardineria Masquefa
. El Pinxo
. Emme
. Escola de Dansa Noemí Rubira
. Forn de Pa i Pastisseria Mora
. Frankfurt Xarlot
. Fruites i verdures Yolanda
. Futurvideo
. Instal•lacions E. Olivella
. La Bruixeta Dolça
. La Pera
. Llar i Finestra S.C.P
. Magic Concept
. Moda Jove
. Moda Menuda
. Multipreu David
. Original Video
. Peixateria Nina i Mario
. Sol i Lluna
. STYLO
. Zero Administration Time

A més d’aquests establiments també l’Ajuntament de Masquefa i l’emissora municipal Ràdio Masquefa hi instal•laran estands informatius.
 

Tretze dels comerços ja van participar en la primera edició de Les Botigues al Carrer i els altres onze en prenen part per primera vegada. La regidoria de Promoció Econòmica va decidir-se a organitzar les segones Botigues al Carrer després de l’extraordinària acollida que va tenir l’edició del març. Aleshores van ser els mateixos visitants i comerciants els que van demanar que s’estudiés fer Les Botigues al Carrer dues vegades l’any, satisfets pel bon funcionament de la jornada i les elevades ventes registrades.
 

La iniciativa vol donar a conèixer el comerç local i contribuir a revitalitzar-lo.