Aquest diumenge, 13 d’abril, es farà una jornada de portes obertes a la nova escola Francesc Mata i Sanghés, a La Beguda. Així, entre les 11 del matí i 2/4 de 2 del migdia totes les persones interessades podran visitar i conèixer les noves instal·lacions.

La nova escola de La Beguda entrarà en funcionament el dilluns 14 d’abril, quan hi iniciaran les classes els 75 alumnes del centre després d’haver completat el trasllat aquesta setmana. L’escola ofereix els estudis del segon cicle d’educació infantil i d’educació primària.

Una escola d’una línia

La nova escola, d’una línia educativa, s’estructura en planta baixa i planta primera. La planta baixa disposa de biblioteca, menjador i cuina, sala per als professors, tres aules per als alumnes de P3, P4 i P5, una aula de psicomotricitat, secretaria, consergeria i diversos despatxos, com ara el de direcció, el del cap d’estudis, el de l’AMPA i el dedicat a tutoria d’educació infantil, entre d’altres.

A la planta primera hi ha 6 aules -una per a cada curs de primària-, una aula de plàstica, una d’informàtica i una altra de música. També s’hi han habilitat unes altres dues aules per a desdoblament. A més, el nou centre té una pista poliesportiva a l’aire lliure i una sala d’usos múltiples (gimnàs, sala d’actes…).

La posada en marxa de la nova escola de La Beguda permetrà als professors i escolars disposar d’unes noves instal·lacions modernes i adequades a les necessitats de l’activitat escolar.