Aquest diumenge, 6 de juny, coincidint amb la Festa de l’Esport, se celebra la tercera Cursa Popular de Masquefa. La cursa està oberta a tothom que vulgui passar una bona estona i a la vegada fer esport i salut, ja siguin grans o petits. Els menors hauran de portar una autorització signada pels pares o tutors.

La tercera Cursa Popular de Masquefa començarà a 2/4 d’11 del matí al poliesportiu municipal i acabarà també al pavelló després d’haver fet un recorregut de 2,4 quilòmetres.

S’establiran quatre categories: benjamí masculí i femení (fins als 6 anys), infantil masculí i femení (de 7 a 10 anys), júnior masculí i femení (d’11 a 14 anys) i sènior masculí i femení (a partir de 15 anys).

Tots els participants seran obsequiats amb una samarreta i al final de la cursa hi haurà un petit refrigeri per a tothom.

El repartiment dels dorsals es farà el mateix dia de la cursa abans de la sortida, de 2/4 de 10 a ¼ d’11 del matí. Cal dur el full d’inscripció.

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer de manera anticipada fins al dijous 4 de juny a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament, la Torre dels Lleons (Carrer Crehueta, 33). El preu és d’1 euro, tot i que fins als 6 anys la inscripció és gratuïta.