Amb el lema “Esport és salut”, aquest diumenge, 16 de maig, tindrà lloc la onzena Cursa Popular de Can Parellada, organitzada per l’Associació de Propietaris d’aquesta urbanització amb el suport de l’Ajuntament i Caixa Penedès.
 

Per a totes les edats
Els organitzadors volen conscienciar tothom, grans i petits, que la pràctica de l’esport és sinònim de salut i per aquest motiu han organitzat curses per a totes les edats pels carrers de la urbanització.

Així, a les 10.45h es farà una cursa per a nens i nenes de 4 i 5 anys (100 metres) i de 6 a 8 anys (500 metres).

Així mateix, per a les 11h hi ha prevista una cursa infantil per a infants de 9 a 13 anys, els qual correran 1,2 quilòmetres. Finalment, a les 11.15h començarà la carrera d’adults (participants a partir de 14 anys), de 4,3 quilòmetres.

Es lliuraran premis de 100 euros al campió i la campiona de categoria adulta, i de 50 euros als de categoria infantil. A més es lliuraran trofeus als tres primers classificats de totes les categories i es regalarà una samarreta a tots els participants.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins a mitja hora abans de l’inici de les curses o bé fins al 15 de maig al telèfon 629 33 77 03.