Aquest divendres, 24 de setembre, finalitza el termini perquè les empreses i comerços puguin apuntar-se a la quarta edició de Les Botigues al Carrer, que se celebraran el diumenge 3 d’octubre si hi ha els inscrits suficients.

Els comerços interessats en participar-hi han de retornar la butlleta d’inscripció, degudament complimentada, i fer efectiva la quota de participació (26 euros) a la recepció de l’Ajuntament (C/ Major, 93), en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 14h i dilluns de 17 a 19h).
Si hi ha la participació necessària, les quartes Botigues al Carrer tindran lloc el diumenge 3 d’octubre de les 10 del matí a les 3 de la tarda, d’acord amb les preferències horàries que han mostrat els mateixos comerciants. L’Ajuntament va posar-s’hi en contacte perquè escollissin una fira només de matí, l’alternativa elegida majoritàriament, o bé de matí i tarda.

Com ja és habitual, les botigues i comerços participants s’instal•laran a l’avinguda de la Línia, entre els carrers Rogelio Rojo i Santa Clara.

En les tres edicions precedents Les Botigues al Carrer han obtingut un extraordinari èxit de participació, amb gairebé una trentena de comerços i un miler de visitants, i també de vendes.
La iniciativa vol ajudar el comerç local a donar a conèixer els seus productes i serveis en una jornada especial on es pot combinar les passejades i les compres.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 772 78 28 i preguntar per Sílvia Mas.