Aquest divendres, 31 d’octubre, és el darrer dia per presentar treballs al Concurs de Fotografia Vila de Masquefa organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament per tal d’escollir les 13 imatges que il·lustraran el calendari del 2015. El certamen té com a temàtica els paisatges i racons del municipi, ja siguin naturals, històrics, culturals o patrimonials. La inscripció és gratuïta i està obert a tots els aficionats a la fotografia. El concurs està dotat amb un primer premi de 200 euros, un segon de 100, i un tercer de 50.

D’acord amb les bases del concurs, en les fotografies presentades no s’hi pot identificar la pròpia imatge de les persones (dret d’imatge). Tampoc no es publicaran ni s’acceptaran arxius amb continguts contraris al dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar o a la pròpia imatge de les persones, ni cap altre amb continguts que siguin contraris a la legalitat vigent.

Cada autor pot presentar fins a 3 fotografies. És condició indispensable que estiguin fetes durant aquest 2014 i no hagin estat premiades en cap altre concurs. No s’acceptaran ni fotografies manipulades digitalment ni fotomuntatges. El format dels treballs ha de ser digital amb arxiu JPG, amb una resolució suficient perquè puguin ser reproduïdes en paper, amb format horitzontal, fins a la grandària màxima de 20 x 30.

Per participar en el concurs cal omplir i lliurar un imprès que es troba a la pàgina web www.masquefa.cat i a la recepció de l’Ajuntament (C/ Major, 93). Junt amb l’imprès s’hi han d’adjuntar les fotografies, que han de portar el títol i el pseudònim. En cas de presentar més d’una imatge cada fotografia portarà un pseudònim diferent.

L’imprès i les fotografies es poden fer arribar o bé a mà amb un CD a la recepció de l’Ajuntament, o bé per correu electrònic a l’adreça amillfi@diba.cat. Les fotografies enviades per email rebran una justificació de rebuda.

En aquesta segona edició, el jurat que elegirà els guanyadors estarà format per la pintora Dolors Esteve, el fotògraf Jordi Gonzàlez, el divulgador musical Jordi Tomàs, i Gisel·la Esteve, la participant que va obtenir el primer premi en el concurs de l’any passat.

El veredicte es farà públic el dissabte 29 de novembre, a les 12 del migdia, en un acte a la Biblioteca de Masquefa. La mateixa biblioteca acollirà, del 29 de novembre i fins al 7 de gener, una exposició de totes les fotografies que es presentin a concurs.

Per a més informació podeu trucar al 93 772 50 30 (Cultura) o consultar el destacat que hi ha la pàgina web www.masquefa.cat