L’Ajuntament de Masquefa continua promovent i impulsant l’emprenedoria. Aquest mes de gener posarà en marxa l’Espai Emprèn amb l’objectiu de potenciar el suport i l’acompanyament que ja ve oferint a totes aquelles persones que tenen una idea de negoci i volen crear el seu projecte professional i també als emprenedors i les empreses que ja el tenen en funcionament.

A l’Espai Emprèn, les persones emprenedores hi trobaran diversos serveis i recursos de suport, totalment gratuïts:

Suport tècnic: l’Espai Emprèn ofereix informació i assessorament per crear el propi negoci (tràmits per a la capitalització de l’atur, tràmits de constitució de l’empresa, formes jurídiques, fons de finançament…). També dóna suport en la creació del Pla d’Empresa i elabora el certificat de viabilitat que permet sol·licitar préstecs bancaris. A les persones que ja tenen el projecte en marxa, les acompanya en el procés de consolidació per aconseguir els objectius inicials.

● Networking empresarial: l’Espai Emprèn vol ser un espai de trobada on les persones que estan generant o han generat el seu projecte professional puguin trobar-se periòdicament per compartir coneixements i experiències, crear sinèrgies i establir contactes professionals.

● Més formació: l’Espai Emprèn ofereix cursos i tallers per a adquirir coneixements específics i millorar les habilitats com a empresari. Una de les novetats serà l’organització de píndoles formatives: sessions de curta durada sobre coneixements molt pràctics i necessaris en el dia a dia de l’activitat professional.

● Difusió del projecte empresarial: l’Espai Emprèn vol contribuir a donar a conèixer els projectes dels emprenedors.

Presentació de l’Espai Emprèn i seminari ‘Com ser un emprenedor d’èxit?’

L’Espai Emprèn es presentarà aquest divendres, 23 de gener, a partir de 3/4 de 12 del migdia, en un acte al CTC (avinguda Catalunya, 60) obert a emprenedors, empresaris i persones que tinguin en ment crear el seu propi projecte empresarial o negoci.

L’acte s’iniciarà amb la benvinguda de l’alcalde, Xavier Boquete, i continuarà amb la presentació de l’Espai Emprèn i dels diversos serveis i recursos que l’Ajuntament posa a disposició dels emprenedors, a càrrec de la tècnica d’Emprenedoria i Empresa, Sílvia Mas.

Posteriorment la consultora, formadora i coach masquefina Laia Pascual, de Vitis Consulting, farà el taller ‘Com ser un emprenedor d’èxit?’. El seminari s’adreça a empresaris, emprenedors i professionals de microempreses i pimes, als quals oferirà coneixements bàsics sobre les habilitats imprescindibles que ha de tenir una persona emprenedora.

Les persones interessades a assistir a la presentació han de confirmar la seva assistència trucant al 93 772 78 28 (Laia Pascual) o enviant un correu electrònic a ctc@masquefa.net, abans del dijous 22.